Kreativitás, tehetség és elhivatottság, ami minden karaktert és történetet életre kelt.

Csapatunk


A Kastner Kartoon csapata egy kis csodával indult, amikor Kastner bizalmat szavazott a stáb meghatározó tagjainak. Közöttünk van Szilber Éva, aki tolmácsként kezdte pályafutását a stúdióban, jelenleg pedig a cég ügyvezetője. Bulyáki Mónika, aki művészeti vezetőként hozzájárul a kreativitásunkhoz, és Takács Erzsébet, aki a gyártásvezetőnk és akit mindenki Bözsi néven ismer. A kezdeti kételyek után bebizonyítottuk, hogy együtt képesek vagyunk kivitelezni bármilyen filmprojektet. Az összetartó csapatunk, melyben tizenhároman dolgozunk, a szakma szeretetével és elhivatottságával alkot, és büszkék vagyunk a közös sikereinkre.

Bulyáki Mónika, művészeti vezető


A Pécsi Művészeti Szakközépiskola alkalmazott grafika szak elvégzése után egyenesen a Pannónia Rajzfilmstúdió pécsi műtermébe vezetett az útja. Előbb kifestőként (Félix, a macska,  Trombi és a Tűzmanó, A nagy ho-ho-horgász, Sárkány és papucs) dolgozott, később Hernádi Tibor keze alatt (immár a Funny Film formációban) fázisrajzolóként leste el a szakma fortélyait. Több rajzfilmes produkcióban dolgoztak együtt, és a Red Bull reklámfilmek animációjába is Tibor vezette be. A stúdió művészeti vezetőjeként 2012 óta tervezi az ikonikus karaktereket, és vezeti a kreatív csapatot.

Takács Erzsébet, gyártásvezető


A Zsolnay Porcelángyárban festőként kezdte pályáját, majd a megszerzett tapasztalatokkal 1980-tól a Pannónia Filmstúdió pécsi műtermében kifestőként kamatoztatta a tudását. Olyan produkciók kifestésében vett részt, mint a Háry János, a Macskafogó, az Erdő kapitánya.

A pécsi stúdió kiválása után a Hernádi Tibor és Baksa Tamás vezette Funny Filmnél további jelentős produkciókban tanulhatott a tehetséges elődöktől.

A 90-es évektől a Red Bull reklámfilmek készítésében a kifestés mellett már Hernádi asszisztenseként egyre több mindenben vett részt az alkotó folyamatban, pl. a figuratervek, storyboardok színezésével.

2013-tól a festés mellett a stúdió gyártásvezetőjeként koordinálja a napi munkát, és képzi az utánpótlást.

Szilber Éva, ügyvezető


Éva német nemzetiségi szakos középiskolai tanárként 1995-ben szerzett diplomát, majd a tanítás megkezdésével szinte egy időben kezdett tolmácskodni, többek közt a Funny Film rajzfilmstúdió és a Kastner reklámügynökség kreatívigazgatója, Johannes Kastner között.

2012 után, a rajzfilmstúdió Kastner csoportba való integrálása után az ügyvezetői feladatokat látja el. A tehetséges kreatív csapat mindennapjait az elmúlt 20 évben megszerzett tapasztalatával segíti, az ügyfélkapcsolattól egészen a csapatépítők szervezéséig.

„Büszék vagyunk rá, hogy a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező animációs technika egyik utolsó műhelyében mindennapi munkánk során egyúttal értéket is mentünk.”

— vallják munkatársaink.

Szívesen részt vennél animációs filmek készítésében?


Jelentkezz nyitott pozícióinkra!

Állások